Verzenden

We besteden veel zorg en aandacht aan het verpakken en versturen van jouw bestelling. Houd rekening met 1-2 werkdagen om je bestelling te verwerken. Wij streven ernaar dat een standaard verzending binnen Nederland & België 2-4 werkdagen bedraagt.

Verzendkosten binnen Nederland zijn €3,97. Verzending is gratis voor bestellingen boven de €45 in Nederland. In landen buiten Nederland gelden andere verzendkosten.

Retourneren

Het is mogelijk om je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Stuur dan een e-mail naar info@laque-nails.com met de reden waarom je wilt retourneren en je bestelnummer.

Alleen ongeopende en onbeschadigde producten kunnen geretourneerd worden.

Helaas kunnen wij geen retourzendingen accepteren als de bestelling onvolledig of beschadigd wordt teruggestuurd.

Wanneer je retourzending is goedgekeurd, wordt het volledige bedrag terugbetaald via de oorspronkelijke betaalmethode.

Laque heeft het recht geretourneerde artikelen te weigeren als deze niet ongeopend en onbeschadigd worden geretourneerd. Retourneren is voor eigen rekening.

Stap 1: Meld je retour aan door een e-mail te sturen naar info@laque-nails.com met daarin je naam, ordernummer en de reden van het retour (eventueel met foto's). Je dient altijd een retour aan te vragen per mail, anders kunnen wij je geld niet terugstorten.

Stap 2: Wanneer je retour aanvraag goedgekeurd is en je jouw unieke retourcode hebt ontvangen, dan mag je jouw order naar ons opsturen:

Laque
Meidoornstraat 41
5712NP Someren

Let op: wij vergoeden geen retourkosten.

Retourkosten zijn voor eigen rekening. We raden PostNL aan voor het terugsturen van de bestellingen. Zorg voor de zekerheid en volledigheid voor een track & trace nummer.

 Alle retourzendingen moeten binnen 14 dagen na besteldatum retour gestuurd zijn.

Dat vinden wij heel vervelend! Meld je beschadigde artikelen binnen 72 uur na levering per e-mail aan info@laque-nails.com. Stuur je bestelnummer en eventueel foto's mee, zodat we je verder kunnen helpen.