Vragen over Laque Nail Wraps

Laque ontwerpt en ontwikkelt Gel Nagel Stickers voor iedereen die houdt van verzorgde nagels. We bieden hoogwaardige producten en de juiste tools om deze aan te brengen. Mis je iets in onze collectie? Laat dat dan vooral weten via info@laque-nails.com.

De Gel Nagel Stickers bestaan uit 7 lagen gellak.

Nee, onze Gel Nagel Stickers geven geen beschadiging aan je nagels. Om ze veilig te verwijderen adviseren wij om het Magic Serum te gebruiken.

Onze Gel Nagel Stickers blijven minstens 2 tot 3 weken zitten. Zorg dat je de juiste stappen doorloopt bij het aanbrengen van de Gel Nagel Stickers

Bewaar ze in de originele verpakking en zorg ervoor dat ze geen licht zien. Daglicht zorgt ervoor dat de stickers gaan uitharden, waardoor je ze niet (meer) kunt gebruiken.

Gebruik onze Gel Nagel Stickers zo snel mogelijk na het openen van de zwarte huls. De stickers harden namelijk uit door daglicht.

De Gel Nagel Stickers zijn 12 maanden houdbaar als ze ongeopend blijven.

Nee, je kunt ze slechts eenmalig gebruiken. Maar gelukkig hebben we genoeg mooie kleuren om uit te kiezen!

Vitis vinifera oil
Squalane
Simmondsia Chinensis oil
Tocopherol (Vitamin E)
Citrus Paradisi Peel oil
Bisabolol
Pelargonium Graveolens oil

Vragen over aanbrengen en verwijderen

Was je handen met water en zeep en droog goed af. Vijl je nagels in de gewenste vorm en duw je nagelriemen terug met het houten stokje. Gebruik de Prep Pad om je nagels te ontvetten. Zorg dat je nagels goed droog zijn en breng vervolgens de Gel Nagel Stickers aan.

Het aanbrengen duurt 10-20 minuten. In het begin zul je er iets langer over doen. Maar hoe meer ervaren je wordt, hoe sneller je nieuwe set er mooi op zit.

Ja, je hebt de Laque Mini UV Led Lamp nodig om de Gel Nagel Stickers volledig uit te harden. De nagelstickers zijn van zichzelf 60% uitgehard en door ze onder de lamp te houden na het aanbrengen harden ze volledig uit.

Maak de randjes van de nagelstickers voorzichtig los met het houten stokje. Druppel het Laque Magic Serum eronder, waardoor de lijm los laat. Vervolgens kun je met het houten stokje heel voorzichtig de Gel Nagel Stickers loshalen.

Expert Tips

Om dit te voorkomen, is het belangrijk om de Gel Nagel Stickers volgens onze instructies aan te brengen.

Tip 1: Zorg ervoor dat er een beetje ruimte is tussen je nagelriem en de Gel Nagel Sticker.

Tip 2: Druk alle zijdes heel erg goed aan, voordat je nagel de Laque Mini UV LED Lamp ingaat. Ook kun je het houten stokje gebruiken om alles nog eens extra aan te drukken.

Tip 3: Het is belangrijk dat de Laque Top Coat de nagelriemen niet raakt. Anders kan de Top Coat losraken, waardoor er haren achter blijven hangen. Je kunt eventueel na een week nog eens een nieuwe laag Laque Top Coat aanbrengen, om extra te voorkomen dat je haren blijven hangen.

Om dit te voorkomen, is het belangrijk om de Gel Nagel Stickers volgens onze instructies aan te brengen.

Tip 1: Zorg ervoor dat je nagelbed voor het aanbrengen goed is voorbereid en schoongemaakt. Het is heel belangrijk dat jouw nagelbed vetvrij en kurkdroog is bij het aanbrengen van de Gel Nagel Stickers. Knip overtollige huid weg en duw je nagelriemen goed terug.

Tip 2: Zorg ervoor dat je de Gel Nagel Stickers zo min mogelijk aanraakt op de plakkende zijde bij het aanbrengen. Op de plek waar je de lijmlaag aanraakt, zal de lijn afbreken. Doe dit dus zorgvuldig.

Tip 3: Het zou kunnen dat je te veel aan de Gel Nagel Stickers hebt getrokken of dat je ze hebt uitgerekt, waardoor de lijmlaag is beschadigd.

Tip 4: Je nagelbed kan van nature erg vettig zijn, waardoor het lastiger is om de Gel Nagel Stickers goed te laten hechten. Probeer een product om je nagelbed droger te maken, voor het aanbrengen van de Gel Nagel Stickers.

Tip 5: De Gel Nagel Stickers zijn te dicht bij je nagelriemen aangebracht. Probeer altijd te voorkomen dat de nagelsticker jouw eigen huid raakt.

Tip 6: Er was aceton in de buurt of op de nagel aanwezig tijdens het aanbrengen. Aceton breekt de lijm af, dus pas daar mee op!

Tip 7: Er zat nog nagelriem olie op jouw nagel of huid. Was je handen altijd grondig met water en zeep om alle olieresten te verwijderen. Zorg er vervolgens voor dat je nagels goed droog zijn voor het aanbrengen van Gel Nagel Stickers.

Tip 8: Breng Gel Nagel Stickers nóóit buiten aan of op een plek waar er zonlicht op kan komen. Hierdoor kunnen de nagelstickers uitharden nog voordat je ze goed hebt aangebracht.

Om dit te voorkomen, is het belangrijk om de Laque Nail Wraps volgens onze instructies aan te brengen.

Tip 1: Zorg ervoor dat je even wacht met het (langdurig) blootstellen van Laque Nail Wraps na het aanbrengen. Vermijd de eerste 12 uur na het aanbrengen een lang bad, zwemmen of andere activiteiten met veel water.

Tip 2: Gebruik niet te veel Laque Top Coat, dan wordt de nagelsticker te zwaar.

Tip 3: Zorg altijd dat er ruimte blijft tussen je nagelriem en de Laque Nail Wrap. Als deze de huid raakt, kan hij niet goed aanhechten.