Gel Nagel Stickers Aanbrengen & Verwijderen

In deze tutorials laten we je zien hoe makkelijk het is om de Gel Nagel Stickers van Laque te brengen en te verwijderen. Super snel salon kwaliteit nagels vanuit huis!

Benodigdheden aanbrengen:

  • Laque Nagel Stickers
  • Prep Pad
  • Houten stokje
  • Nagelvijl
  • Eventueel nagelschaar of knipper
  • Mini UV LED lamp
  • Laque Top Coat

Aanbrengen Gel Nagel Stickers

Stap voor Stap

1. Voorbereiden: Vijl je nagels in de gewenste vorm. Duw je nagelriemen naar achteren. Bereid je nagels voor met de Laque Prep Pad om ervoor te zorgen dat je start met een schoon en olievrij nagelbed.

2. Selectie: Pak de Gel Nagel Stickers die je wilt gaan aanbrengen erbij. Kies de juiste maat voor elke nagel door het stickervel boven je nagels te houden. Zorg ervoor dat de sticker altijd iets smaller is dan jouw eigen nagel. Verwijder het bovenste plasticje.

3. Plakken: Haal de Nagel Sticker van het vel en probeer zo min mogelijk van de plak laag aan te raken. Plak hem op je nagel en houd wat ruimte tussen je nagelriem en de sticker. Druk hem vervolgens heel goed aan, vooral ook de randjes.

4. Uitharden: Vouw het overige deel van de Gel Nagel Sticker om en verwijder met de vijl óf knip hem op maat met een schaartje. Dit hoeft nog niet super netjes! Laat dit uitharden onder de Mini UV LED Lamp. Vijl vervolgens alle nagels bij tot de randen mooi glad zijn en ze de gewenste vorm hebben.

5. Top Coat: Breng de Laque Top Coat aan en laat opnieuw uitharden onder de lamp. Klaar!

Bonus tip: Gebruik je voor het eerst gel nagel stickers? Ons advies is om eerst minimaal een week te oliën, voordat je de eerste set aanbrengt. Masseer elke dag 1 of 2 keer een druppel Magic Serum in op je nagelriemen. Dit maakt je nagelbed soepel en zorgt voor een betere hechting van de stickers.

Gel Nagel Stickers aanbrengen

Benodigdheden verwijderen:

  • Houten stokje
  • Laque Magic Serum

Verwijderen Gel Nagel Stickers

Stap voor Stap

1. Loshalen: Maak voorzichtig de randjes van de Gel Nagel Stickers los met het houten stokje. Druppel het Laque Magic Serum langs en onder de sticker, zodat de lijm los gaat laten. Vervolgens kun je de sticker rustig van je nagel afhalen

2. Verzorgen: Verzorg je nagelriemen met het Magic Serum. Breng je gelijk een nieuwe set aan? Zorg dan dat je nagels droog en ontvet zijn.

Gel Nagel Stickers verwijderen